Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gefim Serv Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ingrasaminte foliare Fertcomplex
7 lei
Brand
411
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Îngrășămintele foliare Fertcomplex conferă o eficiență sporită în dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a plantelor prin atenuarea discrepanțelor între nevoile de elemente nutritive și posibilitățiile de absorbție a acestora din sol mai ales în perioadele de creștere intensivă.

Îngrășămintele foliare FERTCOMPLEX dezvoltă sistemul radicular și extradicular, florile, organele de reproducere, fructele și semințele ceea ce în final conduce la creșterea cantitative și calitative semnificativă a producției agricole.

Compoziția ridicată în microelemente: azot, fosfor și potasiu dezvoltă în prima fază de vegetație sistemul radicular ceea ce va avantaja planta în explorarea unei cantități mai mare, din sol pentru o aprovizionare cu nutrienți. Microelemntele din compoziția îngrășămintelor FERTCOMPLEX: magneziu, fier, bor, cupru, mangan, zinc, molibden sunt complexate (chelatate) cu EDTA ceea ce conferă o bună asimilare din părțile vegetale ale plantelor (frunze, tulpină) și o mineralizare echilibrată și benefică, eliminând subnutriția sau deficiențele create în minerale.Prezența substanțelor tensioactive, extrase natural în compoziție, măresc considerabil eficacitatea de absorbție a produsului, prin creșterea suprafeței de contact, a duratei de persistență a picăturii, înlăturând scurgerea de pe frunză și acumulările de lichid la marginile limbului.

Aplicarea îngrășămintelor foliare FERTCOMPLEX este facilitată de faptul că elementele nutritive sunt solubile integral în soluție apoasă și sunt compatibile cu majoritatea produselor de uz fitosanitar care se vor amesteca și pulveriza pe frunze mărind eficacitatea acestora. Îngrășimentele se vor aplica sub forma soluțiilor diluate în concentrație de 0,5-2 prin stropirea plantelor în dozaj de 4-5 litri la un hectar. Fertilizarea foliară nu se substituie fertilizării din sol, numai o compensează. Produsul nu este toxic pentru om și animale, se aplică măsurile generale pentru îngrășămintele chimice. Produsul este testat și omologat de către ICPA București în trei variante: FERTCOMPLEX A, B și C, cu mențiunea EU-îngrășământ.
Din Gura in Gura